Indendørsbanerne - her har vi en racerbane (1:10), en miniZ bane (1:28) samt en buggybane (1:18)  

Racerbanen er ca. 100m lang hvilket betyder at vi ligger med omgangstider fra ca. 18 sekunder (de langsomste klasser) og ned til 10sekunder pr omgang. Køretårnet giver et godt overblik over banen. Dommer og kørselsleder har fin udsyn over banen fra glasburet i hjørnet af banen. 

Vi kører med mylaps tællersystem (hver bil udstyres med elektronisk tællerbrik) og softwaren giver et godt overblik over hurtigste omgangstid, gennemsnitstid og samlet køretid.

Der er udsyn til banen fra både den lille pit (som ligger i cafe-området) og den store pit for enden af banen.

mini-Z banen lavede vi i foråret 22 

Indgangen til RC sporten kan ofte starte med mini-Z hvor der er maksimal køreglæde og ikke så meget justering af bilerne. Et begyndersæt fra Kyosho (japansk kvalitetsmærke) kan købes for ca. 1500-1600kr (bil samt fjernbetjening) og så er man godt i gang. Bilerne kan opgraderes efter behag med alu- og kulfiberdele, bedre fjernbetjening, hurtigere motor osv for endnu bedre oplevelse. En del medlemmer kører både mini-Z samt med 1:10 biler og der opstår spontane ræs når man alligevel sidder i pitten og lørdagshygger. Læs mere under fanebladet mini-Z.