I år havde vi udvidet aktiviteterne til at omfatte 2 weekender hvor der var mulighed for at deltage den ene dag eller begge dage. Vi kan max håndtere 24 kørere pr dag - og alle 4 dage havde vi unge på venteliste.

 

Vi afviklede følgende datoer:

Lørdag og Søndag 3 +4 juli 2021

Lørdag og Søndag 24 +25 juli 2021

 

Dag 1 var lagt an som en "begynder dag - eller introduktionsdag til sporten" hvor vi først og fremmest fokuserede på at gøre kørerne fortroligt med fjernbetjening (senderen) til bilen. Idag kører de fleste en fjernbetjening med hjul - som fungerer på den måde at bilen drejer til højre når hjulet på fjernbetjeningen drejes fremad (og omvendt). Det er nemt på en villavej hvor bilen enten kører væk, eller imod dig. Men når bilen pludselig kører 45 grader væk fra dig, så 180 graders sving er det en anden sag. Derfor øver vi en del for at få styringen ned i fingrene. 

Dag 2 var ment som fortsættelsen - altså hvor grundforståelsen for det at køre på en bane var på plads. Men vi opdagede ret tidligt at de fleste unge kun tilmeldt sig dag 1 samtidig med at lørdagene blev fyldt meget hurtigt op. Så derfor ændrede vi planerne så vi kørte parallelforløb om søndagene med både et forløb for begyndere samt et forløb for øvede.

Det kunne lade sig gøre fordi vi har 2 on-road baner (udebane samt den lidt mindre men teknisk vanskeligere indebane)

 

Begynder dagen så således ud:

Lørdag d. 3 juli samt lørdag d. 24 juli 

Vi starter dagen med at kigge på fjernstyrede biler. Du hører om de forskellige typer (on- og offroad) samt hvad det vil sige, at være racerkører i MMRC. Derefter vil du være med til træningskørsel med fjernstyrede biler efterfulgt af en opvisning fra klubbens kørere. Vi evaluerer træningskørslen som både foregår på den store udendørsbane samt den teknisk svære indendørsbane. Derefter kører vi løb. Efter løbet kårer vi vinderen. Hvis der er mere tid tilbage, er der mulighed for en ekstra prøvetur og der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Forældre må gerne blive og kigge og efter afslutning kan de også prøve.

 

Øvet dagen så således ud:

Søndag d. 4 juli samt søndag d. 25 juli

Starter med træningskørsel i klubbens løbsbiler (X-RAY biler) samt teori omkring ideallinier og løbstaktik samtidig med at der vil være opvisningskørsel fra klubbens kørere. Evaluering af træningskørsel samt individuel vejledning, følgeløb og mere kørestrategi. Derudover noget tid på at skrue på bilerne - indstille højde og hjulvinkler - skifte hjul - rengøre og checke bilerne.

Ingen dag uden et racerløb - som vi kører slut på dagen med efterfølgende kåring af vinderen.

 

Alder: 7-18 år

 

 

   
   
Facebook Image
   

Sponsorer  

   
<<  December 2021  >>
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
   

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer korrekt og indsamler viden om anvendelsen af hjemmesiden.