Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/9/9/mmrc.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Ordensregler

Generelt:

Alle brugere har pligt til at holde klubbens lokaler pæne og rene. Ethvert medlem har pligt til at rydde op efter sig selv efter endt brug af klubbens lokaler. Der må ikke efterlades nogen former udstyr eller affald, affald skal sorteres i de respektive beholdere.

Opdager man en skade, eller laver en skade, skal baneformanden kontaktes via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Der henstilles til forældre, om ikke at efterlade deres børn i klubben, da øvrige medlemmer ikke kan drages til ansvar for evt. uheld eller pludseligt opstået sygdom. Bliver barnet efterladt skal det ske efter aftale med en ansvarlig voksen.

Alle batterier skal lades i LIPO ladeposer. Overtrædelse af dette medfører 1. advarsel og derefter bortvisning fra træningen/løbet.

Der må kun bruges lugtfri dækmidler. WD40, skivoks og andre former for alternative dækmidler medfører bortvisning og karantæne fra kørsel på banen.

Dæk SKAL tørres af på det dertil indrettede område ved banen, IKKE på banen.

Det er strengt forbudt at ændre på banens layout.

Er man i klubben alene, eller ganske få i klubben og træne, skal man sidde i teknisk kontrol ved de anviste borde. Dette er for at spare på strømmen.

Man må ikke overnatte i klubben.

 

Stambord og stole:

Alle medlemmer har mulighed for at købe en fast plads i pitten ved henvendelse til kasseren. Disse vil i så fald blive mærket med navn. Er medlemmet ikke til stede, kan pladsen benyttes, men den skal rømmes hvis medlemmer ankommer og skal bruge den.

Det skal respekteres, at der er private stole i klubben. Disse er mærket med navn. Låner du en, skal den sættes tilbage, ligesom hvis ejeren skal bruge den, skal den afleveres.

I forbindelse med løb og stævner, skal man reservere sin plads selv om man har en betalt fast plads.

 

Mad og drikkevarer:

Det henstilles til, at man støtter klubbens café og automater. Cafeen er en del af klubbens indtægtsgrundlag, så derfor opfordres alle til at gøre brug af den på klubaftener og på løbsdage.

 

Sponsorpleje:

Klubben henstiller til, at man støtter vores sponsorer. Disse er opført på klubbens hjemmeside, samt med bannere og skilte i klubben.

Det er tilladt for hobbyhandlere at medbringe varer til klubaftener og løbsarrangementer. Skal man bruge mere plads end et almindeligt pitbord bedes man rette henvendelse til bestyrelsen. 

Ved store stævner og mesterskabsløb forbeholder klubben sig ret til at kræve et gebyr, hvis man skal bruge mere end ovennævnte plads.

 

Overtrædelse af ordensregler:

Ovennævnte ordensregler er vedtaget af bestyrelsen. Bestyrelsen kan ved overtrædelse træffe afgørelse om advarsel, bortvisning og evt. karantæne. I grelle tilfælde kan bestyrelsen ekskludere et medlem iht. klubbens vedtægter.

 

 

   
   
Facebook Image
   

Sponsorer  

   
<<  November 2019  >>
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
   

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer korrekt og indsamler viden om anvendelsen af hjemmesiden.