Indendørsbanerne - her har vi en racerbane (1:10) samt en buggybane (1:18)  

Racerbanen er ca. 100m lang hvilket betyder at vi ligger med omgangstider fra ca. 18 sekunder (de langsomste klasser) og ned til 10sekunder pr omgang. Køretårnet giver et godt overblik over banen. Dommer og kørselsleder har fin udsyn over banen fra glasburet i hjørnet af banen. 

Vi kører med mylaps tællersystem (hver bil udstyres med elektronisk tællerbrik) og softwaren giver et godt overblik over hurtigste omgangstid, gennemsnitstid og samlet køretid.

Der er udsyn til banen fra både den lille pit (som ligger i cafe-området) og den store pit for enden af banen.

 

Buggybanen er ca. 60m lang og lavet med en næsten lodret væg, forskellige hop og forhindringer. Banen bliver ikke brugt til løb og her derfor ikke et tællersystem. Den bruges til at hygge på samt uformelle ræs. Banen ligger mellem cafeområdet og den udendørs bane. Der er naturligvis et køretårn så der er godt udsyn over banen. Banen passer perfekt til 1:18 - men er lidt kort til 1:10 (selvom vi naturligvis kører alt det vi kan - så hurtigt vi kan - i begge størrelser). En buggybil i hurtigste trim hopper nemt 10-15 meter (og det er der ikke plads til - så der køres med forsigtig gas så man ikke rammer væggen)