Sammen med Lejre kommune tilbyder vi i 2022 to forskellige aktiviteter for unge mellem 7 og 18 år.

Enten 1/2 dag hvor vi kører med biler i skala 1:28 (det som hedder mini-z) eller 1/1 dag hvor vi kører med biler i skala 1:10

Herunder er beskrivelser af begge aktiviteter samt information om datoerne. Tilmelding foregår via mail til klubmailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi skal bruge følgende informationer: Deltagers fulde navn, alder og adresse samt kontaktdata på en voksen. Derudover hvilken aktivitet samt dato. Vi bekræfter ASAP tilmeldingen. 

 

1/2 dag med biler i skala 1:28 (mini-Z)

Lørdag d. 9 juli 

Søndag d. 10 juli  

Pris: 125kr for deltagelse som dækker bla. forplejning (frugt, saftevand, frokost og en is)

 

Vi har planlagt en halv dag hvor vi starter med introduktion til RC sporten og en rundtur i klubben. Vi fortæller om bilen og hvordan du køreteknisk kommer hurtigst rundt på en bane. Dernæst går vi til banen hvor vi har planlagt nogle sjove timer med forskellige øvelser som gør dig fortrolig med fjernbetjeningen og bilen. Dernæst kvalifikationsløb samt et rigtigt løb med finaler. Reglerne er de samme som på store baner men her kan bilerne bakke. Derudover er der mulighed for at prøve klubbens buggy bane så du kan prøve at hoppe med en fjernstyret bil. Du er naturligvis velkommen til at tage din egen bil med også. Det er noget anderledes at køre fjernstyret bil, når man kører på en bane.

­­­