Sammen med Holbæk Kommune tilbyder MMRC (Midtsjællands Mini Racing Club) dig at blive racerkører for en dag i 2021.

Faktisk tilbyder vi i år et arrangement som strækker sig over 2 dage og hvor du kan vælge kun at tage den ene dag eller begge dage hvis du ønsker dette.

Vi afvikler følgende datoer:

Lørdag og Søndag 3 +4 juli 2021

Lørdag og Søndag 24 +25 juli 2021

 

Vi har lagt det an på at have dag 1 som en "begynder dag - eller introduktionsdag til sporten"

Dag 2 er så for den mere øvede hvor vi også går i dybden med  at skrue på bilerne. Her får du viden som du kan også kan bruge på din egen bil derhjemme.

 

Begynder - niveau 1 dagen ser således ud og afholdes to gange i løbet af sommerferien:

Lørdag d. 3 juli samt lørdag d. 24 juli 

Vi starter dagen med at kigge på fjernstyrede biler. Du hører om de forskellige typer (on- og offroad) samt hvad det vil sige, at være racerkører i MMRC. Derefter vil du være med til træningskørsel med fjernstyrede biler efterfulgt af en opvisning fra klubbens kørere. Vi evaluerer træningskørslen som både foregår på den store udendørsbane samt den teknisk svære indendørsbane. Derefter kører vi løb. Efter løbet kårer vi vinderen. Hvis der er mere tid tilbage, er der mulighed for en ekstra prøvetur og der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Forældre må gerne blive og kigge og efter afslutning kan de også prøve.

 

 

Øvet - niveau 2 dagen ser således ud og afholdes to gange i løbet af sommerferien

Søndag d. 4 juli samt søndag d. 25 juli

Vi starter dagen med at kigge på fjernstyrede biler. Du hører om de forskellige typer (on- og offroad) samt hvad det vil sige, at være racerkører i MMRC. Derefter vil du være med til træningskørsel med fjernstyrede biler efterfulgt af en opvisning fra klubbens kørere. Vi evaluerer træningskørslen som både foregår på den store udendørsbane samt den teknisk svære indendørsbane. vi bruger tid på individuel vejledning, følgeløb og kørestrategi. Derudover noget tid på at skrue på bilerne - indstille højde og hjulvinkler - skifte hjul - rengøre og checke bilerne.

Ingen dag uden et racerløb - som vi kører slut på dagen med efterfølgende kåring af vinderen.

 

For begge tilbud gælder følgende: 

Tilmeld dig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du skal oplyse navn, alder, adresse, telefon nummer og hvilken dag du ønsker at deltage. Seneste tilmelding er en uge før den aktuelle dag og du får svar om der er plads umiddelbart efter din tilmelding

 

Vi regner med at du medbringer godt humør samt 75kr til forplejning (frokost, is og sodavand). Du er velkommen til at tage din egen bil med på dagen. Vi har to racerbaner samt en buggybane (bane med hop og forhindringer). Med kurset følger 1 måneds gratis medlemskab så du efterfølgende kan komme i klubben og blive en endnu dygtigere kører. Husk at førsteårs medlemsskab af klubben kun koster 600kr.

Klubben har biler til ”racerkører for en dag”. Ønsker du efterfølgende i din sommerferie at komme tilbage og køre, kan du leje en bil for 50kr pr gang - eller du kan medbringe din egen bil.

 

Alder: 8-18 år

 

Kontaktperson er Jørn Poulsen. Hvis du har spørgsmål så ring på 2173 1290.   

                                     Adressen: Industrivej 12 – 4340 Tølløse

ADVARSEL

 Det at køre med fjernstyrede biler er så fedt, at det kan være stærkt vanedannende.

 

 

   
   
Facebook Image
   

Sponsorer  

   
<<  Juni 2021  >>
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
2829    
   

Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer korrekt og indsamler viden om anvendelsen af hjemmesiden.